APPARTEMENTEN

Feel Good Apartment heeft totaal 3 appartementen. Twee appartementen (Seaside deluxe) bevinden zich in Torre de la Horadada in complex Belle Plage.
Deze appartementen zitten direct aan de zee. Playa Elisa Costa bevindt zich in Mil Palmeras op 500 meter afstand van het strand. 

Hieronder kun je zoeken op beschikbaarheid zoeken. Geef je voorkeur aan en de zoekfunctie geeft aan welke appartementen vrij zijn op dat moment.

Zoeken op specifieke datum

Beschikbaarheid overzicht

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tuin set Seaside deluxe 2

Seaside deluxe I

Seaside deluxe I is een appartement op de begane grond. Seaside deluxe I heeft een groot terras met uitzicht op zee. Je loopt heel gemakkelijk van het terras naar het zwembad. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.

Locatie: Torre de la Horadada

Tuin set Seaside deluxe 2

Seaside deluxe II

Seaside deluxe II is het penthouse appartement. Seaside deluxe II heeft een groot dakterras met een fantastisch uitzicht op zee. Bij dit appartement kun je de hele dag genieten van de zon. Ideaal voor als je gehecht bent aan meer privacy.

Locatie: Torre de la Horadada

Tuin set Seaside deluxe 2

Playa Elisa Costa

Playa Elisa Costa is ons penthouse appartement met balkon en een groot dakterras. Vanaf het dakterras heb je zicht op de zee. Dit appartement is ideaal voor een gezin of voor een vriendengroep.

Locatie: Mil Palmeras

Copy link
Powered by Social Snap